Simulator

Vezi video

Simulatoarele SimWay sunt dezvoltate de compania SimWay AB din Suedia, o companie privată specializată în aplicații de simulare și jocuri pentru PC și dispozitive mobile.

SimWay RO prin Ultra Security este distribuitorul autorizat al produselor SimWay în România, Ungaria, Bulgaria şi Moldova.

Simulatoarele dezvoltate de compania suedeză acoperă un segment important din activităţile outdoor, sporturile cu armă şi nu numai. Simulatorul de golf, schi şi biathlon sunt de asemenea produse de succes ale acestei companii. În prezent, baza internațională de clienți a SimWay AB cuprinde peste 20 de țări și se extinde continuu cu distribuitori din întreaga lume.

De ce SimWay este cel mai bun produs de acest gen din lume? Este întrebarea la care specialişti care au testat produsele noastre au răspuns deja, confirmând calitatea excepţională a produselor SimWay.

SimWay este cel mai avansat simulator de vânătoare și tragere din lume, fiind foarte ușor de instalat și folosit.

Simulator

SIMWAY HUNT

SimWay Hunt este structurat pe trei module: hunt, sport şi tactic

Simulatorul satisface prin varietate, oferă amatorilor şi pasionaţilor posibilităţi educative, de antrenament şi nu în ultimul rând de agrement.

Interfaţa prietenoasă şi intuitivă permite selecţia modulelor, a tipului de simulare şi a scenariilor / situaţiilor oferite spre rezolvaretrăgătorului

Contact Icon
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.