Companie

“Adrenalina din tinta cu cercuri “

Adrenalina induce o stare speciala, asociata cu placerea celor care practica sporturi extreme, dar nu numai. Mai in gluma, mai in serios, psihologii afirma ca America ramanea nedescoperita, daca Cristofor Columb nu era dependent de adrenalina, dependenta pe care si-a satisfacut-o prin calatorii, descoperiri si explorari. Fara dorinta unor experiente riscante (fara dependenta de adrenalina), nu am evolua si nu am fi ce suntem azi, nu am fi curiosi, nu am cauta acel ceva care sa fie mai mult, mai intens, mai bun.

Ultra Armory Brasov

Desi nu se incadreaza in definitia sportului extrem (activitati sportive generatoare de adrenalina prin actiune, aventura , altitudine, etc.), tragerea cu arma de foc(TIR) scurta sau lunga, din punct fix sau din miscare, la tinta fixa sau la tinta in miscare, in poligoane outdoor sau poligoane indoor, reprezinta o experienta pe care toti amatori de adrenalina ar trebui sa si-o treaca in agenda si sa o bifeze ca realizat in cel mai scurt timp posibil.
Ultra Armory Brasov grupeaza sub acelasi brand, trei companii autorizate sa desfasoare operatiuni cu arme si munitii. Pe langa tragerea cu arma intr-un poligon autorizat dotatat cu armament modern/de colectie si toate conditiile de siguranta , Ultra Armory poate asigura si servicii de comercializare a armelor si munitiilor, servicii de reparatii a armelor, servicii de depozitare a armelor si munitiilor,etc.

Suntem reprezentantii de vanzarii ai RUAG Austria pentru cateva branduri de arme dintre care cel mai cunoscut este HS Produkt si distribuitorii unici ai simulatorelor SimWay Suedia(RO, H, BG, MD), MILO Range USA (RO,MD) .
Furnizam servicii de formare pana la cel mai inalt nivel al competentelor ce pot fi dobandite in domeniul manuirii armelor si munitiilor.

Contact Icon
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.